Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
02 Jul 2020

De Take A Towel hamamdoek, het perfecte summer item

Vind jij het ook zo lekker om een dagje aan het strand te liggen? De Take A Towel hamamdoek is hier super handig voor. Het droogt snel op én het is praktisch om mee te nemen naar het strand. Daarnaast zit het in een koker verpakt, die multifunctioneel is. Ben je benieuwd wat je nog meer met de verpakking kan? Lees dan verder!

 

Wat is een Take A Towel hamamdoek?

Een Take A Towel hamamdoek is een handdoek van 100% geweven katoen, waardoor het er prachtig uitziet en aanvoelt. Daarnaast droogt het snel op doordat de handdoek van hoog kwaliteit katoen is gemaakt. De handdoek is 100 x 180 cm groot, dus genoeg ruimte om er lekker op te zonnen! Verder neemt de hamamdoek weinig plek bezet in de strandtas of koffer, doordat het van een materiaal is gemaakt die je heel klein kan opvouwen.

De hamamdoek wordt in een leuke koker verpakt, die wij eventueel kunnen customizen als je een werkgever bent. Wil jij de Take A Towel hamamdoek bijvoorbeeld aan je werknemers als cadeau geven? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]. Wij helpen je graag met het ontwerpen en neerzetten van een toffe koker.

                

Waarvoor kan je de Take A Towel hamamdoek gebruiken?

De Take A Towel hamamdoek is perfect om als cadeau te geven, want het is ook nog eens mooi verpakt. Echter is de koker niet alleen een verpakking. Het kan namelijk ook voor andere dingen gebruikt worden! Je kan hem namelijk ook als een soort van box gebruiken. Box? Ja een box. Het werkt als volgt: maak de koker open, doe je telefoon erin en zet de muziek maar aan! Het geluid zal nu een stuk harder klinken ;). Verder kan het ook gebruikt worden om bijvoorbeeld snacks op te bergen, zodat je die gemakkelijk kan meenemen in je tas onderweg naar het strand of tijdens het wandelen.

 

Take A Towel hamamdoek van Mycha Ibiza

De hamamdoek is in verschillende kleuren verkrijgbaar: (licht)blauw, roze, groen, geel en zwart. Door de kleuren en patronen heeft de handdoek een mooie, stoere en speelse uitstraling. Verder zijn er ook verschillende trendy hippe kokers met verschillende printjes. Genoeg keuze dus! Shop ze nu voor slechts €29,95 met gratis verzending.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »