Verzenden & retourneren

Verzenden

Mycha Ibiza verzendt naar adressen in heel Europa. Bestel je voor 16:00 uur? We verzenden die vandaag nog, zodat je het product morgen in huis hebt. Morgen op vakantie en nog snel een Ibiza strandlaken bestellen? De reguliere verzendkosten voor onze producten bedragen €4,95. Bestel je voor minimaal €20? Dan is de verzending gratis.

We maken gebruik van diverse verzenders.

We maken voor de verzending gebruik van de PostNL pakketservice. We dragen het pakket over aan PostNL, die doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen voor de bezorging zorgt. Bestellingen naar het buitenland worden gemiddeld binnen 5 - 7 werkdagen bezorgd. PostNL zorgt voor de bezorging van je pakket aan huis. Ben je twee keer niet thuis? Je kunt het pakket dan gedurende 3 weken ophalen bij een PostNL
postkantoor of servicepunt.

Leveringen in Belgie ca 1-2 werkdagen

Onder rembours service in Nederland: €12,95 

Dankzij Track&Trace voor de verzendingen met PostNL kun je jouw pakket eenvoudig in de gaten houden. Je ontvangt per email een Track&Trace-code, aan de hand waarvan je via www.postnl.nl je pakket kunt volgen.

Retourneren

Voldoet een strandlaken of ander product van Mycha Ibiza niet aan je verwachtingen? Je hebt het recht je aankoop binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Na 14 dagen is je aankoop een feit en vervalt dit recht. Het is van belang dat het artikel onbeschadigd is en je dat indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retourneert. Het retourneren is voor eigen rekening. We storten het aankoopbedrag en de aankoop ( standaard )verzendkosten binnen 21 dagen na ontvangst en goedkeuring van je retour aan je terug. Wil je een product retourneren?

Stuur het product o.v.v van uw ordernummer naar:

Mycha Ibiza
Edisonweg 12 c
6662 NW Elst

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Gratis verzending vanaf €20. Tot dat bedrag betaal je standaard €4,95 voor bestellingen in Nederland, bezorging binnen 1 - 2 werkdagen.