Verzenden & retourneren

Verzenden

Mycha Ibiza verzendt naar adressen in heel Europa. Bestel je voor 16:00 uur? We verzenden die vandaag nog, zodat je het product morgen in huis hebt. Morgen op vakantie en nog snel een Ibiza strandlaken bestellen? De reguliere verzendkosten voor onze producten bedragen €4,95. Bestel je voor minimaal €20? Dan is de verzending gratis.

We maken gebruik van diverse verzenders.

We maken voor de verzending gebruik van de PostNL pakketservice. We dragen het pakket over aan PostNL, die doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen voor de bezorging zorgt. Bestellingen naar het buitenland worden gemiddeld binnen 5 - 7 werkdagen bezorgd. PostNL zorgt voor de bezorging van je pakket aan huis. Ben je twee keer niet thuis? Je kunt het pakket dan gedurende 3 weken ophalen bij een PostNL
postkantoor of servicepunt.

Leveringen in Belgie ca 1-2 werkdagen

Onder rembours service in Nederland: €12,95 

Dankzij Track&Trace voor de verzendingen met PostNL kun je jouw pakket eenvoudig in de gaten houden. Je ontvangt per email een Track&Trace-code, aan de hand waarvan je via www.postnl.nl je pakket kunt volgen.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering verzegelde producten
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Stuur het product o.v.v van onderstaande gegevens retour: 

Mycha Ibiza
Edisonweg 12 c
6662 NW Elst
KvK-nummer: 85392227
BTW-nummer: NL863608152B01

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op (DD-MM-YYYY) : 
Ontvangen op (DD-MM-YYYY) : 
Ordernummer: 

Uw naam: 
Adres: 
Iban rekeningnr:
Datum van retour sturen: