Boho Ibiza style sierkussens

Bij Mycha Ibiza zie je een ruim assortiment kussens met een mooie bohemian sfeer . Deze sierkussens hebben mooie details zoals zoals een franje of pompons. Kijk ook naar onze Macrame kussens.

Filters
Geen producten gevonden...
Boho Ibiza style sierkussens

Bohemian Ibiza Boho style sierkussens

De handira is van oudsher een bruidsdeken dat aan het bruidspaar werd gegeven op de huwelijksdag. Dit deken werd omgeslagen bij de bruid en daarna gebruikt als een sprei en gaf daardoor ook de slaapkamer een Mediterrane sfeer. Tegenwoordig wordt deze manier van weven ook gebruikt voor andere toepassingen, zoals in de sierkussens van Mycha Ibiza. Vooral de banen over de kussens waarbij de uiteinden van het katoen duidelijk te zien is, maakt dat deze sierkussens herkenbaar in de handira stijl zijn.

Kussens in Ibzia stijl

De sierkussens in handira stijl van Mycha Ibiza zijn van bijzonder hoge kwaliteit 100% katoen. Daarom voelen de kussens zacht aan en blijven ze er ook na lange tijd mooi uit zien. Dankzij de vrolijke pailletten op de sierkussens, zien ze er vrolijk uit en maken ze elke ruimte mooier! De handira sierkussens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 45x45, 35x50 en 60x60, zodat je ook leuk kan afwisselen. Leg een paar handira sierkussens van 60x60 op de grond voor een Marokkaanse sfeer en een paar kleinere op de bank als versiering. Alle handira sierkussens van Mycha Ibiza zijn handgemaakt van de hoogste kwaliteit 100% katoen. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van deze prachtige sierkussens!

Haal de Mediterrane sfeer gemakkelijk en snel in huis met deze unieke en bijzondere handira sierkussens van Mycha Ibiza!