Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
31 Aug 2022

De top 5 beste vliegvelden van de wereld!

De beste luchthavens van de wereld.


Je hebt het niet kunnen missen dit jaar. En misschien heb je er zelf ook wel last van gehad.   
De bizarre drukte op Schiphol. Uren in de rij om überhaupt de luchthaven binnen te komen. Dan nog eens manoeuvreren door de drukte heen om je koffer en tassen in te checken om vervolgens weer aan te sluiten bij de rij bij de douane. Nee hier werd niemand blij van. Toch staat Nederland op de 15e plaats.

Hierbij de top 5 van beste vliegvelden in de wereld.

1 Hamad International Airport, Qatar

Deze staat bekend om de luxe high end designer-winkels, gevarieerd eten van heerlijke taarten en een sandwich bij de tearoom van Harrods. Tegen betaling kan je hier zelfs gebruik maken van een sportschool, een spa of een slaapcapsule.

 

2 Tokyo International Airport Haneda, Japan 

Dit prachtige vliegveld is vooral verkozen als beste vliegveld vanwege zijn toegankelijkheid voor beperkte mobiliteit en voor schoonste luchthaven. Veel ruimte voor gestreste en angstige passagiers en ook zijn er vele massagestoelen beschikbaar.

3 Changi Airport, Singapore

Dit vliegveld is maar liefst 8 keer verkozen tot beste vliegveld van de wereld en bevindt zich nu voor het 2e jaar op de derde plek. Zij scoren voornamelijk hoog op algehele service van het personeel en voor de beste diner faciliteiten. In de gigantische terminal vind je een uitgebreid assortiment.

 

4 Narita International Airport, Japan 

Dit is de drukste luchthaven van Japan. Naast vele mooie eigenschappen heeft dit vliegveld zelfs een japans kunstgalerie en een traditioneel theater.

 

5 Incheon International Airport, Zuid-Korea

De belangrijkste toegangspoort voor seoul, de moderne hoofdstad van Zuid Korea.

Naast een spa en talloze tuinen voor ontspanning, een bioscoop en een ijsbaan is het logisch dat dit vliegveld in de top 5 staat.

 

Je krijgt toch spontaan zin om je koffer te pakken en op reis te gaan!
Waar zou jij als eerste heen willen

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »