Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Oct 2022

Trends Oktober woonmaand

Na een fantastische zomer brengen we nu echt meer tijd door binnen. We maken de boel weer gezellig met kaarsjes, kussens en warme kleedjes. Daarom is Oktober uitgeroepen tot de woonmaand.


Woonwinkels springen hierop in en organiseren verkoopdagen. Druk bezochte dagen met flinke kortingen en extra’s. De VTwoonbeurs wordt ook altijd georganiseerd in deze maand. Je vindt hier de nieuwste trends, merken en kan hier een hele dag struinen naar nieuwe ideeën.

De belangrijkste vraag natuurlijk, wat zijn de woontrends dit jaar?

  • Er wordt dit seizoen veel gebruik gemaakt van zachte en organische vormen. Je ziet het in tafels, stoelen en zelfs banken. Combineer dit met zachte stoffen en je krijgt een fijne sfeervolle en veilige omgeving. De velvet kussens en onze teddy accessoires zullen hier prachtig in passen.
  • Natuurlijk mag deze trend niet ontbreken. Je ziet steeds meer duurzame en organische materialen. Veel beter voor het milieu en het oogt vaak ook zachter in jouw interieur. Een goed voorbeeld zijn onze eigen plaids, gemaakt van gerecycled katoen. Heerlijk warm deze winter en super leuk als decoratie.
  • Upcycle & Recycle! Geef oude meubels een tweede leven. Bezoek eens vaker een kringloop of ga langs op een rommelmarkt. Combineer deze items met je huidige eigentijdse interieur en creëer zo je eigen unieke style.
  • Rust! Niks lekkerder thuiskomen in een huis met een zen interieur. Gebruik rustige en aardse kleuren. Ga terug naar de basis zoals hout, steen en katoen. Het is niet alleen een prachtige trend, je draagt ook jouw steentje bij aan het milieu.
  • Mag het van jou wel iets uitdagender? Kies dan voor de 90’s trend. Kies accessoires in neon kleuren, een grafische print aan de wand of val op door jouw eigen neonlamp. 

Zoals je leest voor eenieder zit er wel iets tussen. Ga er lekker mee aan de slag en maak jouw huis herfst en winterproof. Voor kussens, plaids of teddy accessoires bekijk onze website

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »