Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Jul 2020

5 x de leukste zomeractiviteiten

Zomervakantie, een periode vol met leuke momenten. Helaas is op vakantie gaan in het buitenland dit jaar voor velen anders dan voorgaande jaren. Het kan zijn dat het niet meer door gaat vanwege COVID-19 redenen óf doordat je zelf hebt besloten om niet meer naar het buitenland te gaan. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen te doen in ons eigen land. Lees snel verder voor de 5 leukste zomeractiviteiten in Nederland!

1. Fietstocht door Amsterdam

In Amsterdam kan je een OV-fiets huren voor €4 per dag. Perfect om de allerleukste hotspots in Amsterdam te bezoeken! Het is gezellig en ook nog eens gezond. Hoedje op, jute tas mee en je bent ready to go!

2. Bootje varen

Bootje varen is dé activiteit om even tot rust te komen en ultiem van de natuur te genieten. Overal in Nederland is het mogelijk om een bootje te huren voor een paar uur. Wanneer je op de bestemming bent aangekomen is het heerlijk om even te picknicken. Hiervoor is de Take A Towel Hamamdoek handig om mee te nemen!

3. Bloemen plukken in Zeeland

Hoe tof is het om je eigen bloemenbos te plukken! In Zeeland zijn veel bloementuinen waar je dit voor slechts €5 kan doen. Laat de bloemen wat boven de jute tas uitsteken voor een extra zomerse look.

4. High tea in het park

Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om buiten een eetcafé een high tea te houden met je vriendinnen! In de zogenaamde ‘take away box’ zitten hapjes in een handige en leuke verpakking, waardoor je het gemakkelijk mee kan nemen naar het park. Vergeet vooral de Take A Towel Hamamdoek niet, zodat je lekker kan genieten!

5. Naar een willekeurige stad

Laat je tot slot verrassen deze zomer. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een dagkaart te kopen bij de Kruidvat. Zo kan je voor een dag gratis reizen met de trein! Ga naar het station en pak zonder planning een willekeurige trein. Stap uit bij een bestemming die je leuk lijkt en genieten maar!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »