Mycha Ibiza is een handelsnaam van hierna aan te duiden als Mycha Ibiza. Wij nodigen u graag uit online de aangeboden producten te bestellen. Wij behouden ons het recht voor het aanbod en/of de inhoud op ieder moment aan te passen zonder u daarvan op de hoogte te brengen.

Beperkte aansprakelijkheid Mycha Ibiza

Wij stellen alles in het werk om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden en aan het aanbod aan te passen. Desalniettemin kan er onjuiste of onvolledige informatie getoond worden. U kunt de producten van Mycha Ibiza bestellen op basis van de 14-dagen niet goed, geld terug garantie zoals gebruikelijk voor webwinkels. Voor meer informatie verwijzen we u naar de informatie over verzenden en retourneren. We behouden ons eventuele programmeer- of typefouten voor, op basis waarvan u geen overeenkomst met Mycha Ibiza kunt claimen. De hyperlinks naar externe websites vallen buiten onze controle, zodat wij daar nooit enige aansprakelijkheid voor kunnen aanvaarden.

Auteursrecht op de inhoud

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende het materiaal dat u bij Mycha Ibiza tegenkomt liggen bij Mycha Ibiza. Het is niet toegestaan inhoud te kopiëren, verspreiden of daar op een andere manier gebruik van te maken, zonder schriftelijke toestemming van Mycha Ibiza.

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer van tijd tot tijd eenzijdig te wijzigen.