Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Jun 2022

De leukste ( niet aan de kust) strandtenten

Zomer in eigenland

Nederland is prachtig en helemaal in de zomer. We gaan dan massaal naar de kust om een mooi plekje te bemachtigen. Helaas betekent dat vaak wel files op de kustroutes, geen bedje meer te krijgen & uren in de auto voor een parkeerplek. Wat als je ver van de kust woont en geen zin hebt in die lange rit? Wat zijn dan andere opties in Nederland?

Wij geven jou 5 tips: 

1: Soia Utrecht. Een prachtige locatie midden in de stad, de hotspot voor deze zomer. Je kan hier heerlijk lunchen, dineren & barbecuen. Het is ook de ideale plek om samen met je team of bedrijf uit de dagelijkse werkomgeving te breken. Denk aan een creatieve brainstorm of een compleet bedrijfsfeest. Door de unieke ligging voor iedereen goed bereikbaar. Of je nu met het OV, de fiets of met de auto komt.

https://www.soia.nl

2: IJzerenman. Prachtige locatie aan het strand midden in Brabant. Het is een recreatieplas in een bosrijke omgeving. Deze locatie heeft echt alles, het strandhuys voor ontbijt, lunch of diner, een heerlijk strandbad, strandpaviljoen voor feestjes, diverse strandactiviteiten voor groepen en het klimbos. Het is echt een feestje om hier te zijn, de aankleding, de locatie, alles klopt. 

https://ijzerenman.nl

3: Soap. Een dagje strand maar dan nét buiten het centrum van Apeldoorn. Een unieke locatie, midden op het industriële Zwitsalterrein. Het gebouw zelf is gemaakt van oude zeecontainers en aangekleed met oude materialen. Met de variatie van restaurant tot feestlocatie biedt Soap allerlei opties om een perfecte dag te creëren! Het is makkelijk te bereiken en er zijn genoeg parkeerplekken. 

https://www.soap-apeldoorn.nl

4: Down Under. Een toffe locatie midden Nederland voor watersport, recreatie en horeca waar je voor alles terecht kan. Een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes. De trendy locatie is met het strand uniek in de omgeving Utrecht. Ook goed om te weten, er zijn heel veel activiteiten in- en out-door het gehele jaar. Denk aan paintball, indoor surfen, schilderen, schieten, 4x4. Het is een perfecte locatie voor teamuitjes, bruiloften, vergaderingen en veel meer. Check snel de website voor alle informatie. 

https://www.downunder.nl

5: Dushi 2.0. In de kop van Noord-Limburg bevindt zich een prachtig recreatiegebied Mookerplas. Aan deze plas ligt ook Strandpaviljoen Dushi 2.0. Dit is een trendy horecagelegenheid waar men van Maart t/m Oktober terecht kan. Het paviljoen beschikt over een eigen strand en aanlegsteiger, overdekt terras voor heerlijke lunch, diner of borrel. Je kan hier ook terecht voor recepties, feesten en bruiloften.

https://strandpaviljoendushi.nl

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »