Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
13 Jun 2022

Zon, Zee, Strandtas

Yes de temperatuur stijgt weer in Nederland. Terrasjes zitten gezellig vol, bootjes in de grachten en er staat weer een rij bij de ijssalon. Dagjes uit worden weer gepland, naar een heerlijk plas of een mooie hippe strandtent aan de Nederlandse kust. Want waar we ook vandaan komen, bij hoge temperaturen willen we allemaal graag afkoelen. Deze zomerse dagen vragen om de perfecte strandtas waar je al je spullen in mee kan slepen. Maar wat is nou een perfecte strandtas?

1. Size matters

Een strandtas moet groot zijn! Super groot en ruim. Je wilt namelijk zoveel mogelijk alles in 1 tas opbergen.
Het is overzichtelijker, draagt makkelijker & het oogt een stuk ontspannener dan 5 kleine tasje die je hand afknellen.

2. Veilig flaneren

Een strandtas moet een rits hebben. Veilig om je spulletjes in op te bergen. Tijdens zo'n mooie dag neem je ook altijd te veel mee, de ritssluiting houdt het mooi bij elkaar zonder dat alles eruit valt. Nog een goeie reden, je tas staat meestal naast je bed of handdoek in het zand en je wilt ook niet dat deze vol loopt met zandkorrels. En zeg eerlijk, wanneer je een kleine siësta houdt is het ook een prettig gevoel dat niemand zo je tas in kan.

3. Wie het kleine niet eert....

Tas op de kop, alles er weer uit! Je herkent het vast. Je kleine (persoonlijke) spulletjes liggen altijd onder op of in de uiterste hoeken en gaten. Daarom is het erg prettig wanneer een strandtas een klein vak heeft of een losse toilettas. Zo kan je in die mega strandtas altijd jouw spulletjes vinden. Ook bij een bezoekje aan het restaurant of toilet pak je snel en eenvoudig de meest belangrijke items uit je shopper.

4. Hang in there

Voordat je op je locatie bent om languit te gaan moet je vaak toch een eindje lopen. Dit wil je graag zonder striemen of ergernis doen. Daarom is het belangrijk dat je strandtas sterke en brede hengsels heeft. Het draagt prettig om je schouder zonder dat de band snijd en ook ligt het fijner in je hand. 


 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »