Mycha Ibiza Tassen, handmade with love

Tassen in overvloed! Of je nu naar het strand gaat, naar je werk of een leuk feest: in de collectie tassen van Mycha Ibiza vind je altijd een exemplaar dat past bij jouw mood en gelegenheid. Gegarandeerd uniek!

Tassen van Mycha Ibiza

Tassen zijn er in onnoemelijk veel vormen, maten en materialen. Bij Mycha Ibiza bieden we daarom vele tassen aan die voor elke gelegenheid geschikt zijn. Of je nu naar het strand gaat, naar je werk of een leuk feest: in de collectie tassen van Mycha Ibiza vind je altijd een exemplaar dat past bij jouw mood en gelegenheid.

Tassen van gerecyclede legertenten

Een legertent is natuurlijk gemaakt van sterk materiaal in een stoere kleur. Ideaal om een tas van te maken nadat het zijn originele doel heeft gediend. De tassen van legertenten van Mycha Ibiza zijn sterk, stoer en gaan heel lang mee. De kans bestaat dat de tent ooit een scheurtje heeft gehad dat ter plekke is gerepareerd en zelfs dat kan terugkomen in jouw tas. Ook wordt elke tas met de hand gemaakt van verschillende onderdelen van de tent, dus kan de kleur van jouw legertas wat afwijken van de afbeeldingen. Ben je ook zo benieuwd naar wat het verhaal achter jouw tas is?

Rattan tassen

Rattan is een manier van het met de hand weven van riet, zodat het in elkaar gevlochten wordt om zo mooie creaties te maken. Er kunnen grote schalen, bakken en accessoires gemaakt worden van rattan, maar ook prachtige tassen zoals in onze webshop. Vooral de ronde tassen zijn bijzonder populair bij de bekende fashion bloggers en het mag duidelijk zijn waarom! Ze zijn stylish, passen bij elke outfit en geven een echte Ibiza vibe, waar je ook bent! De rattan tassen van Mycha Ibiza worden gemaakt in de buurt van Calcutta, waar de arbeidsomstandigheden goed zijn en de mensen een fatsoenlijk salaris krijgen. Zo weet je zeker dat jij niet alleen profiteert van een prachtige tas, ook de wevers zijn blij met jouw aankoop.

Strandtas

Hoe ziet de ideale strandtas eruit voor jou? Hij moet voldoende ruimte hebben voor je hamamdoek, kikoy strandlaken of roundie, extra vakjes voor je geld en telefoon en wat ruimte voor een boek of tijdschrift. Maar er moet ook nog zonnebrandcrème mee in je beach bag en misschien wat te snacken of een drankje. En je wil ook nog dat je strandtas er leuk uitziet? Dan heeft Mycha Ibiza een ruime keuze uit strandtassen in verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. Zo zit jouw ideale beach bag er altijd tussen!

Leren tas

Een leren tas kan met de juiste verzorging een leven lang meegaan. Vaak is het zelfs zo dat de tas mooier wordt hoe langer deze in gebruik is. Door deze gebruikssporen gaat een tas echt leven en krijgt deze een eigen verhaal. Bij Mycha Ibiza hebben we een selectie van prachtige leren tassen in verschillende kleuren en formaten. Wil je deze tas gebruiken voor je werk of juist casual? In een klassieke of een opvallende kleur? Kijk rustig rond in onze selectie van leren tassen om jouw nieuwe favoriete leren tas te ontdekken.

Een echt unieke tas van Mycha Ibiza

De tassen in de collectie van Mycha Ibiza zijn stuk voor stuk allemaal uniek. Ze worden gemaakt naar ons eigen ontwerp, waardoor je altijd de enige bent met deze exacte tas. Ook dankzij het vele handwerk dat in onze producten gaat, is het mogelijk dat er kleine onregelmatigheden verschijnen. Dit maakt je product alleen maar nóg unieker en weet je zeker dat jouw tas alle persoonlijke aandacht heeft gekregen die het verdient!