Strandlakens als zakelijk geschenk

Bent u op zoek naar een uniek zakelijk geschenk waar uw klanten, relaties of leden écht veel plezier van hebben? Dat ze aan uw organisatie denken wanneer ze zich heerlijk ontspannen voelen en helemaal in hun element zijn? Dan is een strandlaken van Mycha Ibiza het ideale geschenk! Ook zijn er voldoende mogelijkheden om uw logo op onze Kikoy Strandlakens, Roundies en Hamamdoeken te verwerken. Zo krijgt uw klant een prachtig product thuisgestuurd, volledig in uw merk en stijl.

Strandlakens als kerstgeschenk

Het is bij veel bedrijven gemeengoed om een Kerstgeschenk te geven aan de collega’s die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor de organisatie. Nog veel te vaak is te zien dat er een ongeïnspireerd kerstpakket wordt samengesteld, bestaande uit houdbare voedingswaar en goedkoop ogende accessoires. Tijd om het anders te doen!

Iedereen is geholpen bij een heerlijk 100% katoenen strandlaken van Mycha Ibiza in het kerstpakket. Een dubbelzijdig Kikoy Strandlaken is ideaal op het strand, maar ook in een park, om op te picknicken of om een baby lekker zacht op neer te leggen. Een hamamdoek is perfect voor mensen die graag een sauna bezoeken, maar dankzij het sneldrogende 100% katoen zijn er vele toepassingen voor deze veelzijdige handdoek te verzinnen. Met een Roundie kan de ontvanger van het kerstgeschenk echt alle kanten op. Zo kan het ronde strandlaken goed gebruikt worden op het strand of het bij het zwembad, maar ook is het zeer geschikt als yogamat of picknicklaken. De Roundies van Mycha Ibiza zijn zelfs zo mooi dat ze ook prachtig zijn als rond kunstwerk voor aan de muur!

Strandlakens voor ledenwerving

Wanneer u een groei wilt realiseren in het aantal leden van uw club, vereniging of organisatie kan een leuk geschenk uw beoogde leden over de streep trekken. Mycha Ibiza heeft ruime ervaring in dergelijke acties voor ledenwerving; zo hebben we onder andere voor het magazine van Wendy van Dijk en het dagblad De Limburger een leuke actie verzorgd waar enkele duizenden nieuwe abonnees uit zijn gekomen. Bied eens een abonnement of lidmaatschap voor een jaar aan met een gratis Kikoy strandlaken, Roundie of Hamamdoek, eventueel met een eigen logo erop. Leden en abonnees voelen zich gewaardeerd en krijgen direct een positieve associatie bij uw organisatie.

Overige zakelijke mogelijkheden voor strandlakens

Er zijn vele andere mogelijkheden te verzinnen voor het inzetten van de strandlakens van Mycha Ibiza voor uw organisatie. U kunt een leuk zomerpakket aanbieden aan uw personeel, zoals we al hebben gedaan bij Randstad uitzendbureau en Svea Finans. Of heeft u zelf een hotel of beach club en bent u op zoek naar de lekkerste handdoeken voor uw klanten? Voor het wereldberoemde Pikes Hotel op Ibiza hebben wij een unieke Roundie ontworpen inclusief bijbehorende canvas tas die de hotelgasten mee naar huis mochten nemen. Succes gegarandeerd en blije gezichten alom!

Heeft u zelf een goed idee om de Kikoy strandlakens, Roundies of Hamamdoeken van Mycha Ibiza te gebruiken als zakelijk geschenk? Wij staan open voor alle ideeën en denken ook graag met u mee! Neem contact met ons op via: [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.