Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
14 Aug 2022

Waarom is Ibiza zo populair?

Ibiza is een relatief klein eiland. Waarom is het dan zo populair?

 

Een van de reden is de ligging. Vanuit Europa vlieg je met 2/2,5 uur naar Ibiza. Relatief snel en je waant je direct in een hele andere omgeving. De luchthaven is kleine en overzichtelijk. Het is een klein eiland dus binnen een uur ben je ook op je eind bestemming.

 

De clubs van Ibiza staan in heel de wereld bekend. Het seizoen begint in Mei en eindigt in oktober. Je kan non-stop feesten van de grote clubs tot kleine feesten op unieke locaties.

Ibiza heeft veel strandjes en mooie baaitjes. Je vindt er de populaire stranden met gave beach clubs maar als je lekker rondrijd vind je er ook prachtige verscholen strandjes. Het water is helder en prachtig blauw! Zoals je dat graag ziet op je vakantie.

Kan jij genieten van een mooie zonsondergang? Dan zit je op Ibiza goed. Wanneer je ook op Ibiza bent, de zonsondergang is magisch.

Ook de shoppers onder ons kunnen hun lol op! In Ibiza stad vind je alle grote merken en ketens. In de smalle straatjes ernaast juist de leuke en unieke boetieks. Bij de haven is er dagelijks een kleine markt. Na een dagje zonnen is het ook leuk om te snuffelen, daarom tref je bij veel baaitjes en beach clubs ook kleine strand winkels aan.

Vergeet ook niet een ibiza markt te bezoeken of even te stoppen bij Sluiz.

Je kan in Ibiza superlekker eten. Er zijn veel restaurants op te gekke plekken met een waanzinnig uitzicht en ambiance! Deze zijn ook vaak wat aan de prijs. Het is niet zo dat dit voor elk restaurant geld. Er is voor ieder wat wils. Bekijk voor die tijd de kaart en reserveer op tijd, zo voorkom je een teleurstelling of een mega rekening.

Kortom!
Het mooie eiland staat bekend om zijn nachtleven maar heeft zoveel meer te bieden.
Ibiza heeft alles, van mooie idyllische strandjes en baaitjes, gave winkels en boetieks, mooiste beach clubs en lekkerste restaurants.

Heb je het nog niet gezien. Pak snel je tas, boek een ticket en ga het met eigen ogen ervaren! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »