Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Feb 2016

Wat is een Kikoy?

Wat is een Kikoy badhanddoek?

De Kikoy badhanddoek is een universeel strandlaken, oorspronkelijk afkomstig uit Kenia. Ze zijn in de loop der jaren op Ibiza terecht gekomen, waar ze uitstekend aansluiten op de bekende hippie-cultuur. De Kikoy badhanddoeken ademen zon, zee en strand en zijn beschikbaar in verschillende bijzondere uitvoeringen. Bekijk de verschillende Kikoy Beach Towels die je online kunt bestellen, je hebt de keuze uit diverse modellen op basis van de mooiste stranden van Ibiza.

Afkomst van de Kikoy strandhanddoeken

De Kikoy strandhanddoeken komen oorspronkelijk uit Kenia, waardoor je kunt rekenen op een comfortabel universeel strandlaken van goede kwaliteit. De Kikoy Beach Towels zijn gemaakt van 100% katoen en hebben twee verschillende zijden. Het gaat aan de ene kant om katoen, aan de andere zijde is de Kikoy strandhanddoek gemaakt van fijne badstof. Dat betekent dat je er heerlijk ontspannen op kunt plaatsnemen, zowel direct op het zand als op een ligbedje. De Kikoy stranddoeken voelen lekker zacht aan en zijn uitstekend geschikt om je mee af te drogen, de stof is van zeer goede kwaliteit.

Kikoy stranddoek in twee verschillende maten

Benieuwd naar het formaat van de Kikoy stranddoeken? De Kikoy Beach Towels zijn online beschikbaar in twee verschillende formaten:

  • Reguliere Kikoy stranddoek: 96 x 170cm
  • XL Kikoy stranddoek: 140 x 235cm

Je kunt de beide formaten van de Kikoy stranddoeken met elkaar vergelijken, ze zijn beiden gemaakt van 100% katoen van de beste kwaliteit. De XL Kikoy Beach Towels zijn goed geschikt om met z’n tweeën op plaats te nemen of gebruik van te maken wanneer je bijvoorbeeld een picknick wilt organiseren.

Kikoy strandlaken met gratis tasje

Bestel je een Kikoy strandlaken? Je hebt de keuze uit de diverse mooiste stranden van Ibiza, die hun naam hebben geschonken aan de mooie stranddoeken om daar van de zon, de zee en het strand te genieten. Je krijgt er bovendien een gratis tasje bij ter waarde van €9,95. Je kunt daar eenvoudig je Kikoy Beach Towel in meenemen. Blader door de verschillende Kikoy Beach Towels om daar online op je gemak een keuze uit te maken.

Wil je een Kikoy strandlaken bestellen? Je kunt de strandhanddoeken eenvoudig online bestellen en direct afrekenen, wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag. Dankzij de vlotte bezorging kun je er nog op tijd mee op vakantie. Heb je de stranddoek vanavond al nodig? Geen probleem, bestellingen voor 13:00u kunnen we vanavond voor 22:00u afleveren, zodat je er morgen op kunt liggen!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »