Hamamdoeken handgeweven van 100% katoen

Ben je op zoek naar een mooie hamamdoek voor op het strand of een dagje sauna? Dan ben je bij Mycha Ibiza aan het juiste adres! Vele hamamdoeken in vrolijke kleuren zie zacht zijn en snel opdrogen. 100% katoen.

Filters
Geen producten gevonden...
Hamamdoeken handgeweven van 100% katoen

Hamamdoeken

 

Wat is er lekkerder dan liggen op een heerlijke hamamdoek? Kies jouw eigen prachtige hamamdoek van superieure kwaliteit! De hamamdoeken van Mycha Ibiza zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, zodat je altijd matcht met je zwemkleding of accessoires. De hamamdoeken zijn van 100% katoen van de beste kwaliteit, waardoor ze heerlijk aanvoelen, een prachtige uitstraling hebben en zeer snel opdrogen. Handig voor bij een lekker dagje op het strand of in de sauna. Alle hamamdoeken zijn lekker groot qua formaat, dus weet je zeker dat je alle ruimte hebt op je hamamdoek voor een boek, tijdschrift of om andere spullen naast je neer te kunnen leggen. Geniet van de zon en sla de doek gemakkelijk om je heen wanneer je een stukje gaat wandelen!

Wat is een hamamdoek?

Een hamamdoek, soms ook geschreven als hammamdoek, is een rechthoekige handdoek die zijn oorsprong vindt in Turkije, waar men de doek gebruikt in het badhuis ‘de Hamam’. Door het hoogwaardig handgeweven katoen voelt de hamamdoek lekker aan, droogt deze snel en weegt de handdoek slechts 400 gram. Zo is deze doek zeer geschikt als badhanddoek, strandhanddoek of voor een handdoek in de sauna. De hamamdoeken van Mycha Ibiza zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit 100% katoen, waardoor deze heerlijk aanvoelen op je huid. En door de leuke kleuren, ben je helemaal in stijl wanneer je deze doek gebruikt als omslagdoek.

Hamamdoeken bij Mycha Ibiza

Ben je op zoek naar een mooie hamamdoek voor op vakantie of een dagje sauna? Dan ben je bij Mycha Ibiza aan het juiste adres! We hebben kwalitatief hoogstaande hamamdoeken in verschillende kleuren zodat er altijd een kleur voor jou bij zit. Bestel jouw favoriete hamamdoek snel in onze webshop om in de strandsfeer te komen. Of geef een hamamdoek cadeau aan een strandliefhebber of fervente saunabezoeker voor vele jaren plezier in het gebruik. Met een hamamdoek zit je dus altijd goed. Nu komt de moeilijkste keuze: in welke kleur en formaat wil je je hamamdoek hebben?